Wierook Hars Moon Magic 15 gram

€ 3,99 (inclusief btw 21%)
Op voorraad

Wierookhars "Moon Magic" is een speciale blend van verschillende soorten harsen, kruiden en etherische oliën die zijn samengesteld om de energie van de maan te vieren en te versterken. Deze wierookhars is ontworpen om te worden gebruikt tijdens maanrituelen, meditaties of gewoon om een kalme en magische sfeer te creëren in je omgeving.

Hier zijn enkele van de ingrediënten die vaak worden gebruikt in wierookharsen voor maanmagie en hun associaties:

  1. Witte Salie: Witte salie wordt traditioneel gebruikt voor zuivering en reiniging, waardoor het een ideaal ingrediënt is voor het zuiveren van negatieve energieën en het creëren van een heldere en zuivere sfeer.

  2. Lavendel: Lavendel staat bekend om zijn kalmerende en ontspannende eigenschappen en wordt vaak gebruikt om rust en vrede te bevorderen. Het kan helpen om de geest te kalmeren en een gevoel van sereniteit te creëren tijdens meditatie en rituele praktijken.

  3. Sandelhout: Sandelhout wordt geassocieerd met spirituele bescherming en grounding. Het kan helpen bij het verhogen van de trillingen en het bevorderen van spirituele verbindingen tijdens maanrituelen.

  4. Maansteen: Maansteen is een kristal dat verbonden is met de energie van de maan en wordt vaak gebruikt voor intuïtie, emotionele balans en vrouwelijke energie. Het kan worden toegevoegd aan wierookharsen voor maanmagie om de verbinding met de maanenergie te versterken.

Het branden van wierookhars "Moon Magic" kan een krachtige manier zijn om je te verbinden met de energie van de maan, je intenties te versterken en een heilige ruimte te creëren voor spirituele praktijken en rituelen. Geniet van de kalmerende en magische aroma's terwijl ze je omhullen en je helpen om in contact te komen met de diepere lagen van je bewustzijn.

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om je een optimale winkel ervaring te bieden!