Verzending & Bezorging

> Verzending

Heb je vóór 13:00 uur een bestelling geplaatst én is deze ook betaald?
Dan wordt deze op werkdagen (indien mogelijk) diezelfde dag nog verstuurd.
Bestellingen die ná 13:00 uur geplaatst óf betaald worden, verwerken wij pas de volgende werkdag.

Wij verwerken bestellingen op ma t/m vrij. Is een bestelling op vrijdag ná 13:00 of in het weekend geplaatst? Dan wordt deze pas op maandag verwerkt en verzonden.

 

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op wanneer een bestelling niet binnen enkele werkdagen na betaling verzonden kan worden. Mocht het zo zijn dat we artikelen uit één bestelling door verschillende levertijden op aparte momenten moeten sturen, dan betaal je uiteraard maar één keer verzendkosten!

Wij verzenden onze bestellingen via PostNL op twee manieren: ,per brievenbuspakje (met Track&Trace) of per pakketpost (met Track&Trace). Heb je gekozen voor verzending per brievenbuspakje, en past het daar toch niet in? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. NB. bestellingen naar het buitenland verzenden wij alleen per PostNL postpakket.

 

> Bezorging in Nederland

Doorgaans bezorgt PostNL de post binnen 1 werkdag na verzending. 

 

Niet thuis?
Wordt je pakket aangeboden op een moment dat je niet thuis bent? Dan biedt de postbode het pakket aan bij de buren. 
Heb je dit liever niet? Vermeld dit dan bij de ‘Opmerkingen’ tijdens het afronden van je bestelling.

Wanneer je pakket niet bij de buren bezorgd kan worden dan gaat het pakket meteen door naar een PostNL locatie in de buurt. 
PostNL doet geen papieren briefjes meer in de brievenbus. De status van een pakketje is alleen nog te volgen via de Track & Trace code. 
(NB. het pakket wordt binnen Nederland dus niet een tweede keer aangeboden op het huisadres).

Bestelling zelf ophalen bij onze winkel.
Wil je een pakket zelf ophalen? In de kassa kies je eenvoudig BESTELLING AFHALEN. Je ziet ook automatisch vanaf wanneer het pakket voor je klaarligt. 


> Bezorging in België

Ook in België bezorgt PostNL de postpakketten doorgaans binnen 1 à 2 werkdagen. Bij brievenbuspost kán het soms 3 – 7 werkdagen duren voordat het bezorgd wordt. De brievenbuspost is niet voorzien van een Track & Trace-code. 

Niet thuis?
Ben je niet thuis op het moment dat je pakket wordt aangeboden, dan wordt deze nooit bezorgd bij de buren. Dit is omdat je zelf moeten tekenen voor ontvangst.
Het pakket gaat dan (indien mogelijk) naar een PostNL afhaallocatie in de buurt. Houd zelf met de Track&Trace in de gaten bij welke afhaallocatie je pakket is afgeleverd. Het pakket blijft daar 7 dagen liggen. Lukt het niet om het pakket binnen deze tijd af te halen? Dan wordt deze teruggestuurd naar AUFEKA.NL Ook als er geen PostNL afhaallocatie in de buurt is, dan wordt het pakket direct teruggestuurd.

 

> Afhalen in onze winkel

Wij bieden ook de mogelijkheid aan klanten om hun bestelling zelf af te halen in onze winkel in Schinveld. Hierbij betaal je uiteraard geen verzendkosten.

Wil je de bestelling komen ophalen? Kies dan bij verzendmethode voor 'BESTELLING AFHALEN', en stuur ons even een mailtje om een moment af te kunnen spreken waarop je de bestelling wilt ophalen.

NB: ophalen in onze winkel kan tijdens onze openingstijden.

Wij maken gebruik van cookies om je een optimale winkel ervaring te bieden!