Tarot with keywords

€ 14,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad

Tarotspellen met trefwoorden zijn ontworpen om het lezen van tarotkaarten gemakkelijker te maken, vooral voor beginners of mensen die meer gestructureerde begeleiding nodig hebben bij het interpreteren van de kaarten. In deze decks staan op elke kaart kernwoorden of zinsdelen die de essentie van de kaart weergeven, waardoor het gemakkelijker wordt om de boodschap te begrijpen en te interpreteren.

Deze trefwoorden dienen als geheugensteuntjes en richtlijnen voor de lezer bij het interpreteren van de betekenis van elke kaart. Ze helpen om snel de basisboodschap van de kaart te begrijpen en kunnen worden gebruikt als springplank voor verdere reflectie en diepgaande interpretatie.

Tarotspellen met trefwoorden zijn vooral handig voor mensen die net beginnen met tarot of die zich willen concentreren op het leren van de basisbetekenissen van de kaarten. Ze kunnen ook nuttig zijn voor ervaren lezers die behoefte hebben aan een snelle referentie tijdens het lezen van kaarten of voor het geven van snelle readings.

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om je een optimale winkel ervaring te bieden!