Archangel Michael (Orakel)

€ 14,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
"Archangel Michael Cards" is een kaartendeck ontworpen voor spirituele begeleiding en inspiratie, gericht op het werken met de energieën van Aartsengel Michaël. Deze kaarten zijn bedoeld om inzicht te bieden, bescherming te bieden en kracht te geven aan degenen die ze raadplegen.

Aartsengel Michaël wordt in verschillende spirituele tradities beschouwd als een krachtige beschermer en gids. Hij wordt vaak geassocieerd met eigenschappen zoals moed, kracht, bescherming en leiderschap. Mensen roepen zijn hulp vaak aan in tijden van uitdaging, angst of wanneer ze behoefte hebben aan begeleiding en ondersteuning.

Het "Archangel Michael Cards" deck bestaat meestal uit een set van 44 kaarten, elk met een unieke afbeelding en boodschap die is geïnspireerd op de energieën van Aartsengel Michaël. Deze kaarten kunnen worden gebruikt voor meditatie, spirituele begeleiding, het ontvangen van boodschappen van de engelen en het verkrijgen van inzicht in verschillende aspecten van het leven.

Mensen gebruiken de "Archangel Michael Cards" voor verschillende doeleinden, waaronder het verkrijgen van kracht en moed, het ontvangen van bescherming en begeleiding, het versterken van hun intuïtie en het verbinden met de spirituele wereld.

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om je een optimale winkel ervaring te bieden!