Lenormand Red Owl (Orakel)

€ 12,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad

Het "Lenormand Red Owl" deck is een variant van de Lenormandkaarten, een populair systeem van waarzeggerij dat zijn oorsprong vindt in de 19e eeuw en is vernoemd naar de Franse waarzegster Marie Anne Lenormand. De "Red Owl" verwijst naar het specifieke ontwerp en artwork van dit Lenormandkaartendeck.

Net als andere Lenormandkaarten bestaat het "Lenormand Red Owl" deck uit een set van 36 kaarten, elk met een specifieke afbeelding en betekenis die zijn geassocieerd met verschillende aspecten van het dagelijks leven, zoals mensen, gebeurtenissen, objecten en symbolen.

Deze kaarten worden gebruikt voor waarzeggerij en het geven van inzicht in verschillende aspecten van iemands leven, zoals relaties, carrière, financiën en gezondheid. Mensen gebruiken het "Lenormand Red Owl" deck voor persoonlijke groei, zelfreflectie, het verkrijgen van richting bij het nemen van beslissingen, en het verkennen van toekomstige mogelijkheden en uitdagingen.

Het "Lenormand Red Owl" deck kan een unieke artistieke stijl hebben die de interpretatie van de kaarten kan beïnvloeden, maar de fundamentele symboliek en betekenissen van de Lenormandkaarten blijven hetzelfde.

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om je een optimale winkel ervaring te bieden!