Golden Lenormand (Orakel)

€ 14,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad

Het "Golden Lenormand Oracle" deck is een set van orakelkaarten die zijn gebaseerd op de Lenormandkaarten, een systeem van waarzeggerij dat zijn oorsprong vindt in de 19e eeuw en is vernoemd naar de Franse waarzegster Madame Marie Anne Lenormand.

Net als traditionele Lenormandkaarten bestaat het "Golden Lenormand Oracle" deck uit een set van 36 kaarten, elk met een specifieke afbeelding en betekenis. Deze kaarten vertegenwoordigen verschillende aspecten van het dagelijks leven, zoals mensen, gebeurtenissen, objecten en symbolen.

De kaarten worden gebruikt voor het geven van inzicht in verschillende aspecten van iemands leven, zoals relaties, carrière, financiën en gezondheid. Het "Golden Lenormand Oracle" deck kan worden gebruikt voor persoonlijke groei, zelfreflectie, het verkrijgen van richting bij het nemen van beslissingen, en het verkennen van toekomstige mogelijkheden en uitdagingen.

Mensen gebruiken Lenormandkaarten zoals het "Golden Lenormand Oracle" deck als een hulpmiddel voor waarzeggerij en het verkrijgen van inzicht in hun leven en toekomst.

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om je een optimale winkel ervaring te bieden!