Messages of Life (Tarot)

€ 22,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad

Het "Messages of Life Tarot" deck is een tarotkaartendeck ontworpen door Mario Duguay. Dit deck combineert de traditionele symboliek en betekenissen van tarotkaarten met de kenmerkende artistieke stijl van Duguay, die bekend staat om zijn spirituele en inspirerende kunstwerken.

Elke kaart in het "Messages of Life Tarot" deck heeft een unieke afbeelding en boodschap die is ontworpen om inzicht, begeleiding en inspiratie te bieden aan degenen die de kaarten raadplegen. Het dek kan worden gebruikt voor persoonlijke groei, zelfreflectie, het verkennen van spirituele thema's en het verkrijgen van inzicht in verschillende aspecten van het leven.

Net als andere tarotdecks bestaat het "Messages of Life Tarot" deck uit een set van 78 kaarten, verdeeld in de Grote Arcana en de Kleine Arcana. De Grote Arcana vertegenwoordigt belangrijke levenslessen en thema's, terwijl de Kleine Arcana specifieke situaties, uitdagingen en aspecten van het dagelijks leven weerspiegelt.

Mensen gebruiken het "Messages of Life Tarot" deck voor verschillende doeleinden, waaronder zelfontdekking, spirituele groei, het verkennen van hun intuïtie en het verkrijgen van richting bij het nemen van belangrijke beslissingen.

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om je een optimale winkel ervaring te bieden!