Reinig je huis pakket (schelp 10 cm)

€ 14,99 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Dit smudge set is speciaal samengesteld om te smudgen. Smudgen is het energetisch reinigen van ruimtes en personen. Dit zou zorgen voor rust en harmonie. In deze gevallen wordt het pakket gebruikt:
Negatieve, ongemakkelijke of angstige gevoelens
Gevoel hebben dat je niet alleen bent
Slecht slapen of nachtmerries
Veel ruzie of andere negatieve gebeurtenissen thuis
Nieuwe (tijdelijke) woonruimte

Waar bestaat het “Reinig Je Huis Pakket” uit?

De Abalone Schelp vertegenwoordigt het element water, een van de elementen die tijdens het smudgen aanwezig hoort te zijn. De schelp is het omhulsel van de Abalone zeeslak en is gevonden in Chili. Door de natuurlijke luchtgaten is deze sterke schelp zeer geschikt als schaaltje om mee te smudgen. Om oververhitting en verbranding van het parelmoer te voorkomen, plaats je een laagje zand in de schelp.

Smudge sticks zijn losse salie bladeren die met een touwtje samen worden gebonden tot een stick. Witte salie bladeren komen van de Salvia Apiana boom, die voorkomt in Noordwest Mexico en in Californië. Witte Salie wordt al eeuwenlang gebruikt voor rook ceremonies en andere rituelen. Het kruid wordt tegenwoordig speciaal voor reinigingsrituelen gekweekt.

Het Palo Santo hout komt van de Bursera Graveolens boom uit Zuid-Amerika. Het wordt ook wel “zuiverend hout” of “Heilig Hout” genoemd. Het langzaam smeulende hout staat bekend om zijn positieve en reinigende effecten. Daarnaast zou de zoete, zachte geur ontspannend werken.

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om je een optimale winkel ervaring te bieden!