Kristallen Chakra Edelstenen Raam/Tuin decoratie

€ 9,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad

Een chakra raamhanger is een decoratief item dat vaak wordt gebruikt om de energiebalans en harmonie in een ruimte te bevorderen. Deze hangers zijn meestal gemaakt van kristallen of kralen die corresponderen met de verschillende chakra's, die energiecentra in het menselijk lichaam vertegenwoordigen volgens de traditionele Indiase geneeskunde en spiritualiteit.

Elk chakra wordt geassocieerd met een specifieke kleur en energiekwaliteit. Een chakra raamhanger kan dus bestaan uit een reeks gekleurde kristallen of kralen die zijn gerangschikt in overeenstemming met de zeven hoofdchakra's van het lichaam: wortelchakra (rood), sacraal chakra (oranje), zonnevlechtchakra (geel), hartchakra (groen of roze), keelchakra (blauw), derde oog chakra (indigo) en kruinchakra (violet of wit).

Door een chakra raamhanger op te hangen in een raam of een andere goed verlichte ruimte, kunnen de kleuren en de energie van de kristallen of kralen worden verspreid door de ruimte, waardoor een sfeer van evenwicht en welzijn ontstaat. Deze hangers worden vaak gebruikt in meditatieruimtes, yoga studio's, healing-praktijken of gewoon in huis als een decoratief en energetisch element.

Lengte 44 cm

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om je een optimale winkel ervaring te bieden!