1 2
 

Metalen Urn 13.5cm Zwart

€ 14,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad

Een metalen dierenurn is een speciaal ontworpen urn die wordt gebruikt om de as van een huisdier te bewaren na crematie. Metalen urnen zijn populair vanwege hun duurzaamheid, esthetische waarde en de mogelijkheid om gedetailleerde ontwerpen en gravures toe te passen. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van metalen dierenurnen:

  1. Duurzaamheid: Metaal is een sterk en duurzaam materiaal dat bestand is tegen slijtage, waardoor het ideaal is voor langdurige bewaring van as.

  2. Esthetiek: Metalen urnen zijn vaak elegant en kunnen worden vervaardigd in verschillende stijlen, van modern tot traditioneel. Ze kunnen ook verschillende afwerkingen hebben, zoals geborsteld, gepolijst of geverfd.

  3. Gravures en Personalisatie: Metalen urnen kunnen gemakkelijk worden gegraveerd met de naam van het huisdier, belangrijke data of speciale boodschappen, wat helpt bij het personaliseren van de urn.

  4. Verschillende Metalen: Urnen kunnen gemaakt zijn van verschillende soorten metaal, zoals brons, messing, aluminium of roestvrij staal, elk met hun eigen unieke uitstraling en voordelen.

   Urn is 13.5 x 6.5 cm

   Dierenbeeldjes apart te koop

 

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om je een optimale winkel ervaring te bieden!