1 2
 

Skull Hoofd Mokaiet Jaspis

€ 39,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad

"Mokaiet Jaspis" is een variant van jaspis, een veelvoorkomende chalcedoon (kwarts) dat vaak wordt gebruikt in sieraden en als edelsteen. Mokaiet Jaspis is genoemd naar de Mooka Creek in West-Australië, waar het voor het eerst werd ontdekt. Het staat bekend om zijn opvallende combinatie van kleuren en patronen, waaronder crèmekleurige, roze, gele en paarse tinten.

Een "mokaiet jaspis schedel" verwijst naar een schedelvormig beeldhouwwerk of carving gemaakt van mokaiet jaspis. Deze schedels zijn populaire decoratieve en spirituele items in de wereld van kristalhealing en alternatieve spiritualiteit. Mensen die geloven in de energetische eigenschappen van kristallen, edelstenen en mineralen, associëren vaak specifieke eigenschappen met bepaalde typen stenen.

Het gebruik van een mokaiet jaspis schedel kan symbolisch zijn of geassocieerd worden met bepaalde spirituele betekenissen die aan mokaiet jaspis worden toegeschreven. Deze interpretaties kunnen sterk variëren, afhankelijk van persoonlijke overtuigingen en culturele tradities. Over het algemeen wordt jaspis beschouwd als een aardende steen die stabiliteit, moed en welzijn bevordert.

Schedel 9/7 cm

Aragoniet stenen los verkrijgbaar.

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om je een optimale winkel ervaring te bieden!