Ketting Onyx doorboord

€ 5,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad

Met deze Onyx doorboorde edelsteen hanger om je nek draag je niet alleen een prachtig sieraad, maar ook een stukje van de sterrenhemel bij je, een herinnering aan de magie die in elk moment schuilt.

Onyx is een prachtige, zwarte of donkerbruine edelsteen die al eeuwen wordt gewaardeerd om zijn schoonheid en veronderstelde helende eigenschappen. De werking van onyx kan variëren afhankelijk van persoonlijke overtuigingen en tradities, maar hier zijn enkele veelvoorkomende associaties met de werking van onyx:

  1. Kracht en doorzettingsvermogen: Onyx wordt vaak gezien als een steen die kracht en doorzettingsvermogen bevordert. Het kan helpen bij het overwinnen van obstakels en tegenslagen, en het versterken van vastberadenheid.

  2. Bescherming: Onyx wordt beschouwd als een beschermende steen die negatieve energieën kan afweren. Het kan een schild vormen tegen negatieve invloeden en je aura versterken.

  3. Zelfvertrouwen: Onyx wordt geassocieerd met het vergroten van zelfvertrouwen en zelfwaardering. Het kan helpen bij het verminderen van onzekerheid en het bevorderen van zelfbewustzijn.

  4. Mentaal welzijn: Sommige mensen geloven dat onyx kan helpen bij het verbeteren van de mentale helderheid en concentratie. Het kan helpen bij het verminderen van stress en het bevorderen van een kalme geest.

  5. Emotioneel evenwicht: Onyx wordt geassocieerd met het bevorderen van emotioneel evenwicht en stabiliteit. Het kan helpen bij het beheersen van emotionele uitbarstingen en het creëren van innerlijke rust.

"Niet alleen straalt deze ketting met zijn betoverende ontwerp, maar hij is ook verstelbaar van 50 tot 70 cm, waardoor je de perfecte pasvorm kunt creëren voor elke gelegenheid."

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om je een optimale winkel ervaring te bieden!