Ketting Crystal doorboord

€ 5,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad

Met deze Crystal doorboorde edelsteen hanger om je nek draag je niet alleen een prachtig sieraad, maar ook een stukje van de sterrenhemel bij je, een herinnering aan de magie die in elk moment schuilt.

"Crystal" is een vrij algemene term die vaak wordt gebruikt om te verwijzen naar verschillende soorten edelstenen en mineralen. De specifieke werking van een kristal kan sterk variëren, afhankelijk van het type kristal. Hier zijn enkele veelvoorkomende associaties met de werking van kristallen:

  1. Energie en balans: Veel kristallen worden geassocieerd met het in balans brengen van energie in het lichaam en de geest. Ze kunnen helpen bij het herstellen van harmonie en evenwicht.

  2. Bescherming: Sommige kristallen worden gezien als beschermende stenen die negatieve energieën kunnen afweren en het energieveld kunnen versterken.

  3. Spirituele groei: Voor sommigen worden kristallen gebruikt als hulpmiddelen voor meditatie en spirituele groei. Ze kunnen helpen bij het versterken van intuïtie en het bevorderen van spirituele bewustwording.

  4. Emotioneel welzijn: Verschillende kristallen worden geassocieerd met het bevorderen van emotioneel welzijn, zoals het verminderen van stress en angst, het vergroten van zelfvertrouwen en het verbeteren van relaties.

  5. Fysieke gezondheid: Sommige mensen geloven dat kristallen kunnen bijdragen aan de verbetering van de fysieke gezondheid. Ze kunnen bijvoorbeeld helpen bij het verlichten van lichamelijke kwalen of het bevorderen van genezing.

"Niet alleen straalt deze ketting met zijn betoverende ontwerp, maar hij is ook verstelbaar van 50 tot 70 cm, waardoor je de perfecte pasvorm kunt creëren voor elke gelegenheid."

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om je een optimale winkel ervaring te bieden!