Ketting Hematiet doorboord

€ 5,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad

Met deze Hematiet doorboorde edelsteen hanger om je nek draag je niet alleen een prachtig sieraad, maar ook een stukje van de sterrenhemel bij je, een herinnering aan de magie die in elk moment schuilt.

Hematiet is een veelvoorkomend mineraal dat bekendstaat om zijn glanzende, zilverachtige uiterlijk en veronderstelde helende eigenschappen. Hier zijn enkele van de veelvoorkomende associaties met de werking van hematiet:

  1. Aarding: Hematiet wordt vaak beschouwd als een aardende steen, wat betekent dat het kan helpen om je met de fysieke wereld te verbinden. Het wordt vaak gedragen of vastgehouden om gevoelens van onrust te verminderen en een gevoel van stabiliteit te bevorderen.

  2. Energiebalans: Hematiet wordt verondersteld te helpen bij het balanceren van de energie in het lichaam. Het kan helpen om negatieve energieën af te weren en positieve energie te versterken.

  3. Mentaal welzijn: Hematiet wordt soms geassocieerd met verbeterde mentale helderheid en concentratie. Het kan helpen om stress, angst en verwardheid te verminderen, waardoor je mentaal sterker en georganiseerder kunt zijn.

  4. Fysieke gezondheid: Sommige mensen geloven dat hematiet kan bijdragen aan de verbetering van de fysieke gezondheid. Het wordt verondersteld om de doorbloeding te bevorderen en kan worden gedragen om pijn en ontstekingen te verlichten.

  5. Bescherming: Hematiet wordt vaak gezien als een beschermende steen die negatieve energieën afweert en het aura versterkt. Het wordt soms gedragen als een amulet om te beschermen tegen negatieve invloeden.

"Niet alleen straalt deze ketting met zijn betoverende ontwerp, maar hij is ook verstelbaar van 50 tot 70 cm, waardoor je de perfecte pasvorm kunt creëren voor elke gelegenheid."

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om je een optimale winkel ervaring te bieden!