Ketting Turkoois doorboord

€ 5,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad

Met deze Turkoois doorboorde edelsteen hanger om je nek draag je niet alleen een prachtig sieraad, maar ook een stukje van de sterrenhemel bij je, een herinnering aan de magie die in elk moment schuilt.

Turkoois is een prachtige edelsteen die al eeuwenlang wordt gewaardeerd om zijn schoonheid en veronderstelde helende eigenschappen. De werking van turkoois kan variëren afhankelijk van persoonlijke overtuigingen en tradities, maar hier zijn enkele veelvoorkomende associaties met de werking van turkoois:

  1. Bescherming: Turkoois wordt vaak gezien als een beschermende steen die negatieve energieën afweert. Het wordt gedragen om de drager te beschermen tegen negatieve invloeden en ongeluk.

  2. Helende eigenschappen: Turkoois wordt in sommige culturen beschouwd als een helende steen. Het wordt verondersteld te helpen bij het verlichten van fysieke kwalen, zoals hoofdpijn en keelpijn, en kan ook worden gebruikt om algemene lichamelijke en geestelijke welzijn te bevorderen.

  3. Communicatie: Turkoois wordt geassocieerd met verbeterde communicatie. Het kan helpen bij het uiten van gedachten en gevoelens, wat gunstig kan zijn voor zowel persoonlijke als professionele relaties.

  4. Stemming en emotie: Turkoois wordt vaak geassocieerd met het bevorderen van positieve stemmingen en emoties. Het kan helpen bij het verminderen van stress, angst en depressie.

  5. Spiritualiteit: Turkoois wordt in sommige spirituele tradities gezien als een steen die spirituele groei en intuïtie bevordert. Het kan helpen bij meditatie en het verkennen van spirituele paden.

"Niet alleen straalt deze ketting met zijn betoverende ontwerp, maar hij is ook verstelbaar van 50 tot 70 cm, waardoor je de perfecte pasvorm kunt creëren voor elke gelegenheid."

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om je een optimale winkel ervaring te bieden!