Ketting Opalite doorboord

€ 5,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad

Met deze Opalite doorboorde edelsteen hanger om je nek draag je niet alleen een prachtig sieraad, maar ook een stukje van de sterrenhemel bij je, een herinnering aan de magie die in elk moment schuilt.

Opalite is een synthetische, glanzende steen die wordt gemaakt van gedolven dolomietglas. Het staat ook bekend als "tiffany stone" of "opaalglas." Hoewel Opalite geen natuurlijke edelsteen is, wordt het gewaardeerd om zijn eigen unieke eigenschappen. Hier is een beschrijving van de mogelijke werking van Opalite:

  1. Emotioneel evenwicht: Opalite wordt vaak geassocieerd met het bevorderen van emotioneel evenwicht en innerlijke rust. Het kan helpen om stress en angst te verminderen, waardoor je je kalm en vredig voelt.

  2. Communicatie: Opalite wordt soms gezien als een steen die de communicatievaardigheden verbetert. Het kan helpen bij het uiten van gedachten en gevoelens en het bevorderen van duidelijke communicatie.

  3. Zelfvertrouwen: Deze steen wordt verondersteld zelfvertrouwen en zelfexpressie te stimuleren. Het kan je helpen om je eigenwaarde te vergroten en je krachtiger te voelen.

  4. Spiritualiteit: Opalite wordt soms geassocieerd met spirituele groei en intuïtie. Het kan helpen bij meditatie en het ontwikkelen van spiritueel inzicht.

  5. Bescherming: Sommige mensen geloven dat Opalite bescherming biedt tegen negatieve energie en slechte invloeden.

"Niet alleen straalt deze ketting met zijn betoverende ontwerp, maar hij is ook verstelbaar van 50 tot 70 cm, waardoor je de perfecte pasvorm kunt creëren voor elke gelegenheid."

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om je een optimale winkel ervaring te bieden!