Levensboom Ketting Blue Sand

€ 6,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad

Een levensboomketting gemaakt van blauwe zandsteen combineert de symboliek van de levensboom met de eigenschappen van blauwe zandsteen.

  1. Levensboom: Zoals eerder vermeld, vertegenwoordigt de levensboom groei, wijsheid, kracht en verbinding met de natuur. Het symboliseert ook de cyclus van het leven, balans en eenheid tussen de aarde en het spirituele rijk.

  2. Blauwe zandsteen: Blauwe zandsteen is een natuurlijk mineraal dat vaak wordt gebruikt in sieraden vanwege zijn prachtige blauwe kleur en de sprankelende deeltjes die erin te vinden zijn. Het wordt geassocieerd met rust, kalmte en helderheid van de geest. Blauwe zandsteen staat erom bekend emotionele balans te bevorderen, stress te verminderen en innerlijke vrede te brengen.

Een levensboomketting gemaakt van blauwe zandsteen kan dus worden gezien als een symbool van spirituele groei en rust. Het dragen van zo'n ketting kan dienen als een herinnering aan de kracht van de natuurlijke wereld en het streven naar evenwicht en kalmte in het leven.

Het wax koord dat je erbij krijgt is 45 cm lang.

 

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om je een optimale winkel ervaring te bieden!