Levensboom Ketting Witte Howliet

€ 6,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad

Een levensboomketting gemaakt van witte howliet combineert twee symbolische elementen: de levensboom en de eigenschappen van witte howliet.

  1. Levensboom: De levensboom is een krachtig symbool in verschillende culturen en tradities over de hele wereld. Het vertegenwoordigt verbinding met de natuur, groei, wijsheid, kracht, en een diepe band tussen de aarde en het spirituele rijk. De takken van de boom reiken naar de hemel, terwijl de wortels diep in de aarde verankerd zijn, waardoor het symbool eenheid en balans uitdrukt.

  2. Witte howliet: Howliet is een natuurlijk mineraal dat vaak wordt gebruikt in sieraden vanwege zijn witte kleur en aderachtige patronen. Witte howliet staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen en wordt geassocieerd met rust, geduld en spirituele groei. Het wordt vaak gebruikt om de geest te kalmeren, angst te verminderen en een gevoel van innerlijke rust te bevorderen.

Een levensboomketting gemaakt van witte howliet kan dus worden gezien als een krachtig symbool van spirituele groei, balans en rust. Het dragen van zo'n ketting kan dienen als een herinnering aan de verbinding met de natuurlijke wereld en het streven naar harmonie tussen lichaam, geest en ziel.

Het wax koord dat je erbij krijgt is 45 cm lang.

 

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om je een optimale winkel ervaring te bieden!