Obelisk Amethist 70/80mm

€ 12,99 (inclusief btw 21%)
Op voorraad

Amethist is een prachtige paarse edelsteen die behoort tot de kwartsgroep van mineralen. Het staat bekend om zijn karakteristieke kleur en wordt al eeuwenlang gewaardeerd vanwege zijn schoonheid en spirituele eigenschappen. Hier zijn enkele kenmerken en eigenschappen van amethist:

  1. Kleur: Amethist varieert van lichtpaars tot diep violet van kleur. De kleur kan variëren afhankelijk van de hoeveelheid ijzer en andere sporenelementen in de kristalstructuur.

  2. Spirituele eigenschappen: Amethist staat bekend om zijn krachtige spirituele eigenschappen en wordt vaak gebruikt voor meditatie, spirituele groei en intuïtieve ontwikkeling. Het wordt geassocieerd met het derde oogchakra en wordt verondersteld de intuïtie te versterken en spirituele inzichten te bevorderen.

  3. Bescherming: Amethist wordt traditioneel beschouwd als een beschermende steen die negatieve energieën afweert en een schild vormt tegen psychische aanvallen. Het kan helpen bij het zuiveren van de aura en het creëren van een beschermende barrière om de drager heen.

  4. Emotioneel welzijn: Amethist heeft een kalmerende en ontspannende energie die kan helpen bij het verminderen van stress, angst en spanning. Het wordt vaak gebruikt voor emotionele heling en het in balans brengen van stemmingswisselingen.

  5. Fysieke eigenschappen: Naast zijn spirituele en emotionele eigenschappen wordt amethist ook gebruikt voor fysieke genezing. Het wordt geassocieerd met het verlichten van hoofdpijn, het bevorderen van een goede nachtrust en het ondersteunen van het zenuwstelsel.

  6. Sieraden en decoratie: Amethist wordt vaak gebruikt in sieraden zoals ringen, kettingen, armbanden en oorbellen vanwege zijn schoonheid en spirituele betekenis. Het wordt ook gebruikt als decoratief object in de vorm van geode of ruwe stukken voor het toevoegen van schoonheid en positieve energie aan de omgeving.

Of het nu wordt gebruikt voor spirituele groei, emotioneel welzijn of gewoon als een prachtig sieraad, amethist blijft een geliefde en veelzijdige edelsteen met een breed scala aan toepassingen en voordelen.

Een obelisk of punt van edelstenen is een zeer krachtig hulpmiddel dat gebruikt wordt voor energiewerk. Een obelisk wordt gezien als een toren van bescherming. Doordat de punt energie uit de kosmos aantrekt, kan deze aan de onderkant van de punt weer worden afgegeven. Door de vorm hebben obelisken en punten sterk genezende eigenschappen. Ze geven je meer energie en kunnen helpen pijn te doen afnemen. Wanneer je last hebt van migraine- of hoofdpijn, kan de energie van de obelisk een zeer krachtige, helende werking hebben.

Het plaatsten van één of meerdere obelisken onder het bed kan voor bijzondere effecten zorgen. Door het sterke energieveld onder het bed kan het er bij sommige mensen voor zorgen dat ze de eerste nachten een slechtere nachtrust hebben. Daarna volgt er echter een betere nachtrust en kan het bepaalde klachten doen verbeteren. Door een obelisk in je huis neer te zetten kan deze negatieve energie afvoeren. Zet daarom de obelisk neer op een plek waarvan je voelt dat dit nodig is.

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om je een optimale winkel ervaring te bieden!