Rose Quartz Klein Hart 2/2 cm

€ 3,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad

Kleine hartjes gemaakt van rozenkwarts zijn prachtige en betekenisvolle stukken die worden gewaardeerd om hun schoonheid en de helende eigenschappen die aan rozenkwarts worden toegeschreven. Rozenkwarts staat bekend als de steen van liefde en mededogen en wordt vaak geassocieerd met het hartchakra.

Hier zijn enkele mogelijke betekenissen en toepassingen van kleine hartjes van rozenkwarts:

  1. Liefde en compassie: Rozenkwarts staat symbool voor liefde, inclusief romantische liefde, zelfliefde en liefde voor anderen. Het dragen of plaatsen van kleine hartjes van rozenkwarts in je omgeving kan je eraan herinneren om liefdevol en medelevend te zijn.

  2. Emotioneel welzijn: Rozenkwarts wordt vaak gebruikt voor emotionele heling en het kalmeren van emoties. Het kan helpen om stress te verminderen, innerlijke rust te bevorderen en een gevoel van veiligheid en geborgenheid te creëren.

  3. Zelfacceptatie: Rozenkwarts moedigt zelfacceptatie en zelfvertrouwen aan. Het kan worden gebruikt als een hulpmiddel om negatieve gedachten en zelftwijfel los te laten en om meer compassie voor jezelf te cultiveren.

  4. Heling van het hart: Rozenkwarts staat bekend als een krachtige steen voor het helen van het hart. Het kan helpen bij het verwerken van verdriet, het loslaten van oude pijnen en het openen van het hart voor liefde en geluk.

  5. Relaties: Rozenkwarts wordt vaak geassocieerd met relaties en kan worden gebruikt om liefde en harmonie in romantische relaties, vriendschappen en familiebanden te bevorderen.

Kleine hartjes van rozenkwarts kunnen worden gedragen als sieraden, zoals hangers aan kettingen, of worden bewaard op een speciale plek, zoals een altaar, nachtkastje of in je tas, als een herinnering aan liefde en compassie. Ze kunnen ook worden gebruikt als geschenken voor dierbaren om liefde en zorg uit te drukken.

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om je een optimale winkel ervaring te bieden!