Gouden Driehoek Hartjes 2/2 cm

€ 8,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad

Kleine hartjes gemaakt van de "Gouden Driehoek" verwijzen naar een combinatie van drie kristallen: amethist, bergkristal en rozenkwarts. Deze drie kristallen vormen samen een krachtige en harmonieuze energetische combinatie die wordt gebruikt voor spirituele groei, balans en heling.

  1. Amethist: Amethist staat bekend om zijn kalmerende en beschermende eigenschappen. Het bevordert rust, kalmte en innerlijke vrede, en wordt vaak gebruikt om stress te verminderen en spirituele inzichten te bevorderen.

  2. Bergkristal: Bergkristal staat bekend als de "meester healer" vanwege zijn zuiverende en versterkende eigenschappen. Het versterkt de energie van andere kristallen en helpt bij het opruimen van negatieve energieën, waardoor een heldere en gebalanceerde energiestroom ontstaat.

  3. Rozenkwarts: Rozenkwarts staat bekend als de steen van liefde en hartgenezing. Het opent het hartchakra, bevordert liefde, compassie en vergeving, en helpt bij het helen van emotionele wonden en het bevorderen van zelfacceptatie.

De combinatie van deze drie kristallen wordt de "Gouden Driehoek" genoemd vanwege de synergetische effecten die ontstaan wanneer ze samen worden gebruikt. Kleine hartjes gemaakt van de "Gouden Driehoek" kunnen worden gebruikt als decoratieve items in huis, als onderdeel van meditatierituelen, of als persoonlijke talismannen voor spirituele groei en welzijn.

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om je een optimale winkel ervaring te bieden!