Armband met Amethist

€ 6,99 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Een amethist armband is een sieraad gemaakt van amethist edelstenen die aan elkaar zijn geregen op een elastisch koord, een draad met een sluiting, of op een ander soort armbandbasis. Amethist is een prachtige paarse edelsteen die bekend staat om zijn helende eigenschappen en spirituele betekenis. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van een amethist armband:
  1. Spirituele bescherming: Amethist staat bekend om zijn krachtige beschermende eigenschappen tegen negatieve energieën en psychische aanvallen. Het kan helpen bij het creëren van een energetische schild om de drager te beschermen tegen negatieve invloeden.

  2. Stressvermindering en ontspanning: Amethist heeft een kalmerende en ontspannende energie die kan helpen bij het verminderen van stress, angst en spanning. Het dragen van een amethist armband kan helpen om innerlijke rust en kalmte te bevorderen, vooral tijdens stressvolle situaties.

  3. Spirituele groei en intuïtie: Amethist wordt geassocieerd met het derde oogchakra en wordt vaak gebruikt om intuïtie te stimuleren en spirituele inzichten te vergroten. Het kan helpen bij meditatie, dromen en het ontwikkelen van spirituele vaardigheden.

  4. Emotionele balans: Amethist staat bekend om zijn vermogen om emoties in evenwicht te brengen en te kalmeren. Het kan helpen bij het verminderen van stemmingswisselingen, prikkelbaarheid en negatieve gedachtenpatronen.

  5. Schoonheid en stijl: Naast de helende eigenschappen heeft een amethist armband ook een prachtige uitstraling. De paarse kleur van amethist kan een vleugje elegantie en stijl toevoegen aan elke outfit.

Of je nu op zoek bent naar spirituele bescherming, innerlijke rust, of gewoon een mooi sieraad wilt dragen, een amethist armband kan een waardevolle aanvulling zijn op je collectie. Het kan een krachtige herinnering zijn aan de helende en beschermende eigenschappen van deze prachtige edelsteen.

Lengte 19 cm.

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om je een optimale winkel ervaring te bieden!