Natuurlijke Lait De Chevre Geitenmelk Zeep (100g)

€ 2,99 (inclusief btw 21%)
Op voorraad

Geitenmelkzeep is een soort zeep die wordt gemaakt met geitenmelk als een van de belangrijkste ingrediënten. Geitenmelk staat bekend om zijn hydraterende eigenschappen en bevat voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen die gunstig kunnen zijn voor de huid. Hier zijn enkele potentiële voordelen van geitenmelkzeep:

  1. Hydratatie: Geitenmelk bevat natuurlijke vetten die de huid hydrateren, waardoor het een goede keuze is voor mensen met een droge huid.

  2. Vitamines en mineralen: Geitenmelk bevat voedingsstoffen zoals vitamine A, vitamine D en selenium, die gunstig kunnen zijn voor de gezondheid van de huid.

  3. Milde reiniging: Geitenmelkzeep staat erom bekend de huid op een milde wijze te reinigen zonder de natuurlijke oliën te strippen, waardoor het geschikt is voor mensen met een gevoelige huid.

  4. Verlichting van huidaandoeningen: Sommige mensen vinden verlichting van huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis door het gebruik van geitenmelkzeep, mogelijk vanwege de kalmerende eigenschappen.

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om je een optimale winkel ervaring te bieden!