Spirit of the Animals (Orakel)

€ 14,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad

Het "Spirit of the Animals Oracle" is een kaartspel dat wordt gebruikt voor het verkrijgen van inzichten, begeleiding en inspiratie door te werken met de energieën en symboliek van dieren. Het kaartspel bestaat uit een set van 68 kaarten, elk met een prachtige afbeelding van een dier en een bijbehorende boodschap of betekenis.

Dit oracle-deck is ontworpen om mensen te helpen verbinding te maken met de natuurlijke wereld en de spirituele wijsheid van dieren. Door een kaart te trekken en de symboliek, boodschap en betekenis van het afgebeelde dier te interpreteren, kunnen gebruikers inzicht krijgen in hun situatie, hun emoties en hun spirituele pad.

De "Spirit of the Animals Oracle" kan worden gebruikt door mensen die geïnteresseerd zijn in dieren als spirituele gidsen, totemdieren of krachtdieren, en die willen leren van de lessen en energieën die dieren ons kunnen bieden. Het biedt een manier om verbinding te maken met de wijsheid van de natuur en om spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling te bevorderen.

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om je een optimale winkel ervaring te bieden!