Ketting Stenen Zwaard Malachiet

€ 7,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad

Malachiet is een prachtige groene edelsteen die bekend staat om zijn levendige kleuren en unieke patronen. Hier zijn enkele kenmerken en eigenschappen van malachiet:

  1. Kleur en uiterlijk: Malachiet heeft een kenmerkende groene kleur met donkere aderachtige patronen, wat resulteert in een unieke en levendige uitstraling. Deze patronen kunnen variëren van lichtgroen tot diepgroen en kunnen organische of geometrische vormen aannemen.

  2. Helende eigenschappen: Malachiet wordt vaak geassocieerd met helende eigenschappen, zowel fysiek als emotioneel. Het wordt verondersteld het hartchakra te openen en liefde, compassie en emotionele balans te bevorderen. Op fysiek niveau wordt malachiet soms gebruikt voor het verlichten van pijn, het verbeteren van de spijsvertering en het ondersteunen van het immuunsysteem.

  3. Bescherming: Malachiet staat bekend om zijn beschermende eigenschappen tegen negatieve energieën en straling. Het wordt vaak gebruikt als een talisman of amulet om de drager te beschermen tegen negatieve invloeden en omgevingsverontreinigingen.

  4. Spirituele groei: Malachiet wordt soms gebruikt in meditatie en spirituele praktijken vanwege zijn vermogen om spirituele groei en bewustzijn te bevorderen. Het kan helpen bij het loslaten van oude patronen, het bevorderen van zelfreflectie en het openen van de geest voor nieuwe mogelijkheden.

  5. Sieraden en decoratie: Malachiet wordt vaak gebruikt in sieraden, zoals ringen, armbanden, kettingen en oorbellen, vanwege zijn schoonheid en spirituele betekenis. Het wordt ook gebruikt als decoratief object in de vorm van sculpturen, beeldjes en geslepen stenen voor het toevoegen van kleur en schoonheid aan de omgeving.

Het dragen of gebruiken van malachiet kan een prachtige manier zijn om de helende en beschermende energieën van deze bijzondere edelsteen te ervaren. Het kan een waardevolle aanvulling zijn op zowel spirituele praktijken als dagelijkse routines, en het kan helpen bij het bevorderen van welzijn en harmonie in verschillende aspecten van het leven.

Het wax koord die je erbij krijgt is 70 cm lang.

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om je een optimale winkel ervaring te bieden!