Wierook Hars Zwarte Copal 15 gram

€ 3,99 (inclusief btw 21%)
Op voorraad

Zwarte copalwierookhars is afkomstig van de Protium copal-boom, die voornamelijk groeit in delen van Midden- en Zuid-Amerika. Copal is een natuurlijke hars die wordt gewaardeerd vanwege zijn aromatische en spirituele eigenschappen. Zwarte copal heeft een rijke, rokerige geur en wordt vaak gebruikt voor rituele doeleinden vanwege zijn reinigende en beschermende kwaliteiten.

Hier zijn enkele toepassingen en voordelen van zwarte copalwierookhars:

  1. Spirituele reiniging: Zwarte copal wordt al eeuwenlang gebruikt voor energetische reiniging en zuivering van ruimtes, objecten en de aura. Het verbranden van zwarte copalwierookhars kan helpen bij het verwijderen van negatieve energieën en entiteiten, en het creëren van een beschermende barrière om jezelf en je omgeving te zuiveren.

  2. Spirituele bescherming: Copal wordt vaak geassocieerd met bescherming tegen negatieve invloeden en entiteiten. Het kan worden gebruikt om een beschermend schild te creëren en jezelf te beschermen tegen ongewenste energieën en invloeden die je spirituele welzijn kunnen verstoren.

  3. Meditatie en spiritueel werk: Het aroma van zwarte copal kan helpen bij het kalmeren van de geest en het bevorderen van diepe meditatie en spiritueel werk. Het wordt vaak gebruikt in meditatierituelen, ceremonies en spirituele praktijken om een heilige en gebalanceerde sfeer te creëren.

  4. Genezing en rituelen: Zwarte copal wordt ook gebruikt in genezingsrituelen en ceremonies vanwege zijn veronderstelde genezende eigenschappen. Het kan worden verbrand als onderdeel van rituelen voor genezing, transformatie en spiritueel ontwaken.

Bij het branden van zwarte copalwierookhars is het belangrijk om dit te doen in een goed geventileerde ruimte en gebruik te maken van een hittebestendige houder. Geniet van de diepe en rokerige aroma's terwijl ze je ruimte vullen met hun beschermende en helende energie.

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om je een optimale winkel ervaring te bieden!