Wierook Hars Mirre 15 gram

€ 3,99 (inclusief btw 21%)
Op voorraad

Wierookhars van mirre is een van de oudste en meest traditionele vormen van wierook. Mirre is een aromatische hars die wordt gewonnen uit de Commiphora myrrha-boom, die voornamelijk groeit in delen van Afrika en het Midden-Oosten. De hars wordt verkregen door de schors van de boom te inciseren, waardoor een kleverige substantie vrijkomt die vervolgens wordt gedroogd tot harde brokken.

Mirrehars heeft een rijke, kruidige geur met aardse tonen en wordt al eeuwenlang gebruikt voor zijn geneeskrachtige, spirituele en aromatische eigenschappen. Het wordt vaak verbrand als wierook tijdens ceremonies, rituelen en meditaties vanwege de kalmerende en zuiverende effecten op de geest en de omgeving.

Enkele toepassingen van mirre-wierookhars zijn onder meer:

  1. Spirituele reiniging: Mirre wordt vaak gebruikt voor energetische reiniging en zuivering van ruimtes, objecten en de aura. Het verbranden van mirre wierookhars kan helpen bij het verwijderen van negatieve energieën en het creëren van een heilige en harmonieuze sfeer.

  2. Meditatie en contemplatie: De aardse en rustgevende geur van mirre kan helpen om de geest te kalmeren en een gevoel van innerlijke vrede en kalmte te bevorderen tijdens meditatie- en contemplatiepraktijken.

  3. Spirituele bescherming: Mirre wordt vaak geassocieerd met bescherming tegen negatieve energieën, entiteiten en invloeden. Het verbranden van mirre-wierookhars kan helpen bij het creëren van een beschermend schild om jezelf en je omgeving te beschermen tegen ongewenste energieën.

  4. Genezing en rituelen: Mirre wordt ook gebruikt in genezingsrituelen en ceremoniën vanwege zijn veronderstelde genezende eigenschappen. Het kan worden verbrand als onderdeel van rituelen voor genezing, zuivering en transformatie.

Wanneer je mirre-wierookhars brandt, is het belangrijk om dit te doen in een hittebestendige houder op een veilige en goed geventileerde plek. Geniet van de rustgevende en zuiverende aroma's terwijl ze je ruimte vullen met hun heerlijke geur en helende energie.

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om je een optimale winkel ervaring te bieden!