Levensboom Ketting Turquoise goudkleurig

€ 6,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad

Een levensboomketting met turkoois combineert het symbolische aspect van de levensboom met de kalmerende en beschermende eigenschappen van de turkoois edelsteen.

De levensboom, een universeel symbool dat in verschillende culturen wordt gevonden, vertegenwoordigt vaak groei, kracht, wijsheid en verbondenheid met het leven zelf. De takken die zich uitstrekken naar de hemel en de wortels die diep in de aarde verankerd zijn, symboliseren de verbinding tussen de menselijke wereld en de spirituele wereld.

Turkoois is een veelvoorkomende edelsteen die bekend staat om zijn kenmerkende turquoise kleur. Het wordt al eeuwenlang gewaardeerd om zijn beschermende en genezende eigenschappen. Turkoois wordt vaak geassocieerd met kalmerende energieën, bescherming tegen negatieve invloeden en het bevorderen van communicatie en expressie.

Een levensboomketting met turkoois kan worden gedragen als een sieraad met zowel symbolische als spirituele betekenis. Het kan dienen als een herinnering aan persoonlijke groei, bescherming en verbondenheid met het universum.

Het wax koord dat je erbij krijgt is 45 cm lang.

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om je een optimale winkel ervaring te bieden!