Green Witch (Orakel)

€ 12,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad

Het "Green Witch Oracle" is een tarot-achtig kaartspel dat wordt gebruikt voor het verkrijgen van inzichten, inspiratie en begeleiding op het gebied van natuurmagie, groen heidendom en de wijsheid van de natuur. Het is ontworpen door de auteur en kunstenaar Cheralyn Darcey en bestaat uit 45 kaarten met prachtige illustraties van planten, bloemen en natuurlijke elementen.

Het Green Witch Oracle biedt gebruikers de mogelijkheid om verbinding te maken met de natuurlijke wereld, te werken met kruiden, bloemen, bomen en andere elementen van de natuur, en inzicht te krijgen in hun spirituele pad en persoonlijke groei. Net als bij andere orakelkaarten, kunnen gebruikers een kaart trekken en de symboliek, boodschap en betekenis interpreteren op basis van hun intuïtie en persoonlijke ervaring.

Dit soort kaartspellen worden vaak gebruikt door mensen die geïnteresseerd zijn in natuurreligies, hekserij, en de oude wijsheid van de natuur willen verkennen en integreren in hun spirituele praktijk. De Green Witch Oracle biedt een tool voor het verkennen van deze concepten en het versterken van de band met de natuurlijke wereld.

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om je een optimale winkel ervaring te bieden!