Prachtige levensboom van Amethist & Mosagaat

€ 39,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad

Een prachtige levensboom van Amethist & Mosagaat

Amethist is een prachtige paarse edelsteen die behoort tot de kwartsgroep van mineralen. Het staat bekend om zijn karakteristieke kleur en wordt al eeuwenlang gewaardeerd vanwege zijn schoonheid en spirituele eigenschappen. Hier zijn enkele kenmerken en eigenschappen van amethist:

  1. Kleur: Amethist varieert van lichtpaars tot diep violet van kleur. De kleur kan variëren afhankelijk van de hoeveelheid ijzer en andere sporenelementen in de kristalstructuur.

  2. Spirituele eigenschappen: Amethist staat bekend om zijn krachtige spirituele eigenschappen en wordt vaak gebruikt voor meditatie, spirituele groei en intuïtieve ontwikkeling. Het wordt geassocieerd met het derde oogchakra en wordt verondersteld de intuïtie te versterken en spirituele inzichten te bevorderen.

  3. Bescherming: Amethist wordt traditioneel beschouwd als een beschermende steen die negatieve energieën afweert en een schild vormt tegen psychische aanvallen. Het kan helpen bij het zuiveren van de aura en het creëren van een beschermende barrière om de drager heen.

  4. Emotioneel welzijn: Amethist heeft een kalmerende en ontspannende energie die kan helpen bij het verminderen van stress, angst en spanning. Het wordt vaak gebruikt voor emotionele heling en het in balans brengen van stemmingswisselingen.

  5. Fysieke eigenschappen: Naast zijn spirituele en emotionele eigenschappen wordt amethist ook gebruikt voor fysieke genezing. Het wordt geassocieerd met het verlichten van hoofdpijn, het bevorderen van een goede nachtrust en het ondersteunen van het zenuwstelsel.

  6. Sieraden en decoratie: Amethist wordt vaak gebruikt in sieraden zoals ringen, kettingen, armbanden en oorbellen vanwege zijn schoonheid en spirituele betekenis. Het wordt ook gebruikt als decoratief object in de vorm van geode of ruwe stukken voor het toevoegen van schoonheid en positieve energie aan de omgeving.

Of het nu wordt gebruikt voor spirituele groei, emotioneel welzijn of gewoon als een prachtig sieraad, amethist blijft een geliefde en veelzijdige edelsteen met een breed scala aan toepassingen en voordelen.

Mosagaat werkt aardend en stabiliserend.
De zachte en voedende energie van deze steen brengt lichaam,
geest en ziel terug naar hun natuurlijke,
evenwichtige toestand en brengt stabiliteit en rust op al deze niveaus.

De levensboom is 10cm breed en 15cm hoog.

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om je een optimale winkel ervaring te bieden!