19/21 cm
32210487911632630679132358684990637745540893n
 

Split Stretch armband Labradoriet

€ 9,99 (inclusief btw 21%)
Op voorraad

Split Stretch armband  Labradoriet

Een labradoriet armband is een sieraad gemaakt van labradoriet edelstenen die aan elkaar zijn geregen op een elastisch koord of een draad met een sluiting. Labradoriet is een prachtige edelsteen die bekend staat om zijn spectaculaire kleurenspel, ook wel labradoriseren genoemd. Het vertoont vaak schitterende flitsen van blauw, groen, geel en paars wanneer het wordt blootgesteld aan licht.

Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van een labradoriet armband:

Energiebescherming: Labradoriet staat bekend om zijn beschermende eigenschappen tegen negatieve energieën en aura-lekkages. Het wordt vaak gebruikt als een energetische schild om de drager te beschermen tegen energievampieren en psychische aanvallen.Intuïtie en spirituele groei: Labradoriet wordt geassocieerd met het derde oogchakra en wordt vaak gebruikt om intuïtie te stimuleren en spirituele inzichten te vergroten. Het kan helpen bij meditatie, dromen en het verkennen van hogere bewustzijnsniveaus.Emotioneel welzijn: Labradoriet staat bekend om zijn kalmerende en stabiliserende invloed op de emoties. Het kan helpen bij het verminderen van angst, stress en angst, en het bevorderen van innerlijke rust en emotionele balans.Creativiteit en zelfexpressie: Labradoriet wordt vaak geassocieerd met creativiteit en zelfexpressie. Het kan helpen bij het ontwaken van verborgen talenten en het stimuleren van artistieke inspiratie en innovatie.

Een labradoriet armband is niet alleen een prachtig sieraad om te dragen, maar het kan ook fungeren als een krachtig energetisch hulpmiddel om je te ondersteunen in je spirituele reis en persoonlijke groei. Het dragen van een labradoriet armband kan je helpen om in contact te komen met de helende en beschermende energieën van deze prachtige edelsteen.

Lengte 19/21 cm

 

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om je een optimale winkel ervaring te bieden!