18/23 cm
3336178389034121576095318670749454531281530n 1
 

Tibetaanse armband met koperen kralen rood

€ 12,99 (inclusief btw 21%)
Op voorraad

Tibetaanse armband met koperen kralen rood verstelbaar maat 18/23cm

Onze prachtige Tibetaanse armband met koperen kralen is een uniek en aantrekkelijk sieraad met een diepe spirituele betekenis. De armband is gemaakt van koperen kralen, die een prachtige gloed hebben en een unieke textuur hebben.

Koper wordt al eeuwenlang gebruikt in traditionele geneeskunde en spirituele praktijken vanwege zijn unieke eigenschappen. Het wordt gezien als een symbolische verbinding tussen het aardse en het spirituele, en wordt geassocieerd met kracht, vitaliteit en balans.

Bovendien wordt koper vaak gezien als een helend metaal, het helpt bij het versterken van het immuunsysteem, vermindering van ontstekingen en versterking van het zenuwstelsel. Het wordt vaak gedragen door mensen die lijden aan arthritis, reuma of andere ontstekingsaandoeningen, omdat het helpt bij het verminderen van pijn en stijfheid.

Deze Tibetaanse armband is niet alleen prachtig om te dragen, maar biedt ook een spirituele steun in uw leven. Het koper helpt bij het versterken van uw immuunsysteem en het verminderen van ontstekingen, en het Tibetaanse ontwerp symboliseert wijsheid, spiritualiteit en verbinding met het universum. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor jezelf of iemand anders, deze armband is een geweldige keuze.

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om je een optimale winkel ervaring te bieden!