19/21 cm
3339792229073034486103356203027271978561516n
 

Armband Chrysocolla 8 MM

€ 9,99 (inclusief btw 21%)
Op voorraad

Armband Chrysocolla

Een armband gemaakt van chrysocolla is een prachtig sieraad dat wordt vervaardigd met behulp van chrysocolla edelstenen. Chrysocolla is een koperhoudend mineraal dat voornamelijk voorkomt in verschillende tinten groen en blauw, soms vermengd met andere kleuren zoals bruin of zwart. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van een chrysocolla armband:

  1. Helende eigenschappen: Chrysocolla wordt beschouwd als een steen van communicatie, evenwicht en harmonie. Het wordt vaak gebruikt voor het kalmeren van emoties, het verminderen van stress en het bevorderen van innerlijke rust en vrede.

  2. Communicatie en expressie: Chrysocolla wordt geassocieerd met het keelchakra en wordt verondersteld te helpen bij het verbeteren van communicatievaardigheden en het uiten van gedachten en emoties op een evenwichtige en duidelijke manier.

  3. Emotionele heling: Deze steen staat bekend om zijn vermogen om emotionele pijn te genezen en oude wonden te helen. Het kan helpen bij het loslaten van negatieve emoties en het bevorderen van vergeving en zelfacceptatie.

  4. Spirituele groei: Chrysocolla wordt vaak gebruikt in meditatie en spirituele praktijken vanwege zijn vermogen om spirituele groei en bewustzijn te bevorderen. Het kan helpen bij het openen van het hart voor liefde en compassie en het verbinden met hogere spirituele waarheden.

  5. Schoonheid en stijl: Naast zijn helende eigenschappen heeft chrysocolla ook een prachtige uitstraling. De verschillende tinten groen en blauw maken het een aantrekkelijke steen voor sieraden, en een chrysocolla armband kan een stijlvolle toevoeging zijn aan elke outfit.

Het dragen van een chrysocolla armband kan niet alleen helpen bij het bevorderen van fysiek, emotioneel en spiritueel welzijn, maar het kan ook een mooie manier zijn om de schoonheid en kracht van deze bijzondere edelsteen te ervaren.

Maat 19/21

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om je een optimale winkel ervaring te bieden!