Skull Hoofd Christal Quartz

€ 62,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad

Een "skull crystal quartz" verwijst naar een menselijke schedel gemaakt van helder kwartskristal. Kwarts is een van de meest voorkomende mineralen op aarde en staat bekend om zijn helderheid en zuiverheid. Een kristallen schedel, zoals die van kwarts, kan verschillende symbolische en spirituele betekenissen hebben, afhankelijk van de persoonlijke overtuigingen en praktijken.

Mensen gebruiken kristallen schedels vaak als decoratieve stukken, spirituele hulpmiddelen, meditatie-objecten of als focuspunt voor intenties en visualisaties. De schedelvorm kan worden geassocieerd met thema's als dood en wedergeboorte, zelfreflectie, transformatie en mystiek. Het kwartskristal zelf wordt vaak beschouwd als een krachtig hulpmiddel voor genezing, helderheid en het versterken van intenties.

Als je een schedel van kristalquartz hebt, kun je het gebruiken als onderdeel van je spirituele praktijk om je intenties te versterken, te mediteren, of om een verbinding te maken met de energetische eigenschappen van het kwarts en de symboliek van de schedelvorm.

Schedel 10/7 cm

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om je een optimale winkel ervaring te bieden!