Peridoot/Amethist/Bergkristal/Citrien armband

€ 10,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad

Een armband met een combinatie van peridoot, amethist, bergkristal en citrien is een prachtig sieraad dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook een scala aan spirituele en emotionele voordelen kan bieden. Hier is een beknopte beschrijving van elke steen:

  1. Peridoot: Peridoot, ook wel bekend als olivijn, heeft een helder groene kleur en staat bekend om zijn reinigende en verjongende eigenschappen. Het wordt geassocieerd met positieve energie, groei en welvaart.

  2. Amethist: Amethist is een paarse kwarts met een kalmerende en beschermende energie. Het staat bekend om zijn vermogen om rust en helderheid van denken te bevorderen, evenals spirituele groei en intuïtie.

  3. Bergkristal: Bergkristal is een heldere kwarts met een neutrale, transparante uitstraling. Het staat bekend om zijn zuiverende en versterkende eigenschappen, die energie kunnen versterken, negativiteit kunnen afweren en helderheid kunnen brengen.

  4. Citrien: Citrien is een gele variëteit van kwarts en staat bekend als de "steen van overvloed" vanwege zijn associatie met voorspoed, succes en geluk. Het wordt ook geassocieerd met positieve energie, vitaliteit en creativiteit.

Een armband met deze stenen kan een krachtig combinatie zijn van helende en energetische eigenschappen.

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om je een optimale winkel ervaring te bieden!