1 2
 

Gouden driehoek XL

€ 49,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad

De Gouden Driehoek verwijst naar een combinatie van drie edelstenen die volgens bepaalde overtuigingen en tradities harmonie, balans en positieve energie zouden brengen. De stenen die meestal deel uitmaken van de Gouden Driehoek zijn:

  1. Bergkristal: Dit is een heldere, kleurloze kwartsvariëteit. Bergkristal wordt vaak geassocieerd met helderheid, zuivering en het versterken van energie. Het wordt beschouwd als een krachtige genezer.

  2. Rozenkwarts: Een zachte roze kwarts, rozenkwarts staat symbool voor liefde, mededogen en emotioneel welzijn. Het wordt vaak gebruikt om de hartchakra te openen en liefdevolle energie te bevorderen.

  3. Amethist: Deze paarse kwartsvariëteit wordt geassocieerd met spirituele groei, kalmte en bescherming. Amethist wordt vaak gebruikt in meditatie en spirituele praktijken.

Volgens de overtuigingen rondom de Gouden Driehoek kunnen deze stenen samenwerken om een positieve en gebalanceerde energie in de leefruimte te bevorderen. Ze worden vaak geplaatst in bepaalde kamers, zoals de woonkamer, slaapkamer of kantoor, om een positieve sfeer te creëren. Sommige mensen dragen ook sieraden met deze stenen voor persoonlijke balans en welzijn.

Het is belangrijk om op te merken dat de effectiviteit van de Gouden Driehoek en kristaltherapie in het algemeen afhankelijk is van persoonlijke overtuigingen en ervaringen. Wetenschappelijk gezien is er geen bewijs voor de specifieke eigenschappen die aan deze stenen worden toegeschreven, maar veel mensen ervaren wel een positieve invloed op hun welzijn door het werken met edelstenen op een symbolische of energetische manier.

U krijgt dit exemplaar:

Rozenkwarts 13/13/8 cm

Bergkristal 12/9/7 cm

Amethist 10/6/5 cm

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om je een optimale winkel ervaring te bieden!