Wierook Hars Witte Kampfer 15 gram

€ 3,99 (inclusief btw 21%)
Op voorraad

Witte kamferwierookhars, afkomstig van de Cinnamomum camphora-boom, staat bekend om zijn krachtige en verfrissende aroma. Kamfer wordt vaak gebruikt vanwege zijn zuiverende, reinigende en beschermende eigenschappen, zowel op fysiek als op energetisch niveau. Hier zijn enkele toepassingen van witte kamferwierookhars:

  1. Zuivering en reiniging: Witte kamfer wordt al lang gebruikt voor zijn vermogen om ruimtes, objecten en de aura te zuiveren en te reinigen van negatieve energieën en entiteiten. Het branden van kamferwierookhars kan helpen bij het verwijderen van stagnante energieën en het creëren van een heldere en gebalanceerde sfeer.

  2. Spirituele bescherming: Kamfer staat bekend om zijn krachtige beschermende eigenschappen en wordt vaak gebruikt om bescherming te bieden tegen negatieve energieën, entiteiten en invloeden. Het branden van kamferwierookhars kan helpen bij het creëren van een beschermend schild om jezelf en je ruimte te beschermen tegen ongewenste energieën.

  3. Meditatie en spirituele praktijken: Het aroma van witte kamfer kan helpen bij het kalmeren van de geest en het bevorderen van diepe meditatie en spirituele praktijken. Het kan ook worden gebruikt als een focuspunt voor contemplatie en spiritueel werk.

  4. Verlichting van verkoudheid en congestie: Kamfer heeft ook fysieke voordelen en wordt vaak gebruikt vanwege zijn verkoelende en verlichtende eigenschappen bij verkoudheid, congestie en ademhalingsproblemen. Het inademen van de dampen van kamferwierookhars kan helpen bij het openen van de luchtwegen en het verlichten van ademhalingsproblemen.

Bij het branden van witte kamferwierookhars is het belangrijk om dit te doen in een goed geventileerde ruimte en gebruik te maken van een hittebestendige houder. Geniet van de verfrissende en zuiverende aroma's terwijl ze je omgeving vullen met hun heilzame energie.

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om je een optimale winkel ervaring te bieden!